Al XV-lea
CONGRES NAȚIONAL DE PEDIATRIE
Eveniment ONSITE & ONLINE
Craiova, 15 – 18 septembrie 2021

Trimitere rezumate

Comitetul știinţific invită autorii să trimită rezumatele, în limba română (cu diacritice), pentru evaluare şi includere în programul Congresului. Rezumatele trebuie să conțină informații noi și să nu fi fost prezentate până acum.

Rezumatele pot fi trimise doar prin încărcarea acestora online în website-ul evenimentului. Este necesară înregistrarea prealabila on-line, a cel puțin unuia dintre autori pentru a încărca rezumatul.

Termenul limită pentru trimiterea rezumatelor s-a prelungit pana la data de 1 august 2021

Puteţi verifica personal dacă rezumatul a fost corect încărcat, sau puteţi face modificări accesînd pagina de “profil al participantului” secțiunea REZUMATE.

Eventualele modificări sau corecturi se pot face până la data de 1august 2021, data dupa care, nu vor mai putea fi modificate.

Nu există o limită a numărului de rezumate pe care un participant le poate trimite. Rezumatele vor fi evaluate de Comitetul Știinţific iar comunicarea acceptării rezumatului va fi transmisă în cel mai scurt timp posibil.

Pregătirea rezumatelor

Rezumatele lucrărilor vor fi redactate în format text în limba română, respectând următoarele cerinţe:

 • Textul în limba română cu diacritice
 • Se va preciza forma de prezentare dorită – comunicare orală sau prezentare poster.
 • Se va afilia rezumatul uneia dintre temele majore
 • Titlu: scris cu majuscule, maxim 200 caractere Numele şi prenumele autorilor (fără titluri academice, profesionale) cu sublinierea autorului prezentator
  Afilierea autorilor: instituţia, oraşul în care activează autorii pe randuri separate pentru fiecare autor
  Corpul rezumatului va cuprinde obligatoriu: introducere / obiectiv, material şi metode rezultate/concluzii, cuvinte cheie.
  Nu sunt acceptate tabele sau grafice.
  Font: Times New Roman corp de literă de 12 puncte, maxim 2000 caractere.

Prin trimiterea unui rezumat, toți autorii permit organizatorilor publicarea in materialele de congres si /sau pe site-ul web (și făcând acest lucru, certifică faptul că rezumatul este o lucrare originală).

Rezumatele trebuie încărcate până la termenul anunțat. După data limită nu vor mai fi luate în considerare.

Prezentatorii abstractelor acceptate nu vor fi scutiti de plata taxei de participare sau alte cheltuieli de calatorie (cazare, transport, etc – daca opteaza pentru participare ONSITE).

Autorii care prezintă rezumatele trebuie să fie participanți înregistrați.

Puteți trimite rezumatul numai prin incarcare in contul dumneavoastră de participant - utilizati adresa de email si parola primita la inregistrare pentru logare.

Verificați în detaliu abstractul pentru ortografie și gramatică, organizatorii il vor publica in forma transmisa.
Important: Vă rugăm să rețineți că numai incarcarea ELECTRONICA ON-LINE va fi acceptată. Rezumatele trimise prin email nu vor fi examinate.

Forma de prezentare

Comunicare orală: expunere de 8 minute a lucrării în format PPT indifferent de modalitatea de participare aleasa ONSITE sau ONLINE.

Prezentare e-poster: Toate posterele din acest an vor fi prezentate sub formă de e-postere si afisate in sectiunea special amenajata pe site-ul de transmisie virtuala a evenimentului. De asemenea, acestea vor rula pe toata perioada Congresului in spatiul special amenajat pentru E-postere, la locatia Congresului.

Numai rezumatele autorilor înregistrați vor fi incluse în programul final.
Taxele de înregistrare trebuie să fie achitate pana cel tarziu la data de 15.08.2021, in caz contrar, nu vor fi incluse in program.

Ce este un e-poster?

 • E-posterul este un poster in format de prezentare PDF.
 • Prezentările de e-postere vor fi accesate prin site-ul de transmisie virtuala.
 • Sistemul de e-postere permite fiecărui delegat să vadă toate e-posterele pe toata durata Congresului.
 • E-posterul încărcat trebuie să conțină același titlu, ordinea autorilor și detaliile de afiliere ca si rezumatul trimis.

Instrucțiuni de prezentare a posterelor electronice (e-poster)

Toate prezentările E-postere trebuie să fie în raport 16: 9 (aspectul paginii verticale - Portrait)!

Pentru a vă pregăti prezentarea, utilizați PowerPoint 2013/2010 sau o versiune anterioară, apoi salvați-o ca fișier PDF.

Autorii rezumatelor acceptate ca e-poster, vor trimite E-poster-ul secretariatului Congresului până la data de 01.09.2021, folosind acest e-mail: event@epocaas.ro

Vă rugăm să rețineți: termenul limită de trimitere a e-posterelor acceptate 01.09.2021 este final.

Contact information

Privacy Policy

Logos Consult SRL

CIF: RO16787440
+4 (072)251-0567
Mihaela Agaficioaie
info@congrespediatrie2021.ro