Al XV-lea
CONGRES NAȚIONAL DE PEDIATRIE
Eveniment ONSITE & ONLINE
Craiova, 15 – 18 septembrie 2021

Parteneri


Ewopharma AG Romania

Ewopharma este un partener inovator pentru comercializarea produselor farmaceutice și cele destinate sănătății consumatorilor în Elveția și în Europa Centrală și de Est. Strategiile noastre moderne de accesare a pieței și capabilitățile de comercializare ne permit să accesăm și să dezvoltăm noi piețe cu terapii și produse inovatoare, fiabile, de înaltă calitate. Îmbunătățim constant gama noastră de produse Rx alături de mărcile proprii și cele ale partenerilor noștri. Promovăm latura legată de sănătatea consumatorilor a business-ului nostru prin acțiuni specifice de marketing atât pentru produsele proprii cât și pentru o selecție de calitate a produselor partenerilor noștri.

Viziteaza site  


Sun Wave Pharma Junior Division

SWP Junior Division are un portofoliu bazat pe produse sigure si eficiente ce au determinat consolidarea pozitiei de lider in randul companiilor nutraceutice. Cu o experienta de peste 10 ani in Romania, vom continua sa va fim alaturi si sa va punem la dispozitie noi produse exceptionale in beneficiul sanatatii pacientilor dumneavoastra.

 


Nutricia

Din 1896, Nutricia face cercetări de pionierat în găsirea celor mai bune soluții nutriționale pentru a susține mamele și copiii lor. De atunci, soluțiile noastre nutriționale au transformat milioane de vieți din întreaga lume. Spiritul acesta de pionierat este încă treaz și azi, alături de angajamentul nostru de a oferi o nutriție care transformă viața în momente-cheie de-a lungul vieții.

Astfel, suntem mândri că azi putem susține nevoile nutriționale specifice ale oamenilor pe tot parcursul vieții: în primele 1000 de zile de viață ale sugarului, în copilărie, dar și mai târziu în viață.

Împreună cu partenerii noștri, oameni de știință, specialiști din domeniul sănătății, continuăm să dezvoltăm produse inovatoare cu ingrediente unice și beneficii dovedite prin studii clinice care să ajute ca oamenii să trăiască mai mult, mai fericiți și mai sănătoși.

Pentru mai multe informații privind știința și inovațiile Nutricia, vă invităm să vizitați site-ul dedicat exclusiv specialiștilor din domeniul sănătății.

Viziteaza site  


Angelini Pharma

Angelini Pharma este o companie farmaceutică internațională, parte a grupului privat italian Angelini. Angelini Pharma depune eforturi susținute să ajute pacienții din domeniile terapeutice precum Sănătatea mintală (inclusiv Durerea), Bolile rare și Îngrijirea sănătății consumatorilor. De-a lungul ultimilor 50 de ani, Angelini Pharma a câștigat recunoașterea internațională în domeniul sănătății mintale, pentru eforturile sale substanțiale de îmbunătățire a managementului pacienților cu tulburări de sănătate mintală datorită moleculelor importante, dezvoltate intern (cum ar fi trazodona) și angajamentului său de a lupta împotriva stigmatului sănătății mintale. Angelini Pharma operează direct în 25 de țări cu aproape 3.000 de angajați și își comercializează produsele în mai mult de 50 de țări prin alianțe strategice cu grupuri farmaceutice internaționale de top. Pentru informații suplimentare vizitați https://www.angelinipharma.com.

Despre Angelini Pharmaceuticals România

Angelini Pharmaceuticals România, parte a grupului internațional Angelini Pharma, își desfășoară local activitatea sub această denumire începând cu anul 2011. Portofoliul Angelini este compus din produse inovative -Rx si OTC- și suplimente alimentare, dedicate patologiei sistemului nervos central, patologiei respiratorii, patologiei oncologice și terapiei durerii.

Angajamentul Angelini în ceea ce priveste sănătatea mintală se desfășoară prin campanii educaționale, dezvoltarea de inițiative anti-stigma la adresa afecțiunilor mintale și promovarea alternativelor terapeutice inovatoare care îmbunătățesc semnificativ viaţa pacienţilor cu depresie, schizofrenie, epilepsie. Angelini Pharmaceuticals România este membru al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), precum și a Asociației Române a Producătorilor de medicamente fără prescripție, suplimente alimentare și dispozitive medicale (RASCI).

Viziteaza site  


Pfizer

 


Nestlé

Inițiativele globale Nestlé:
În 2017, Nestlé a luat o serie de măsuri pentru accelerarea progresului în vederea atingerii obiectivelor pentru anul 2030, ca parte a acțiunilor de îmbunătățire a calității vieții și contribuției la un viitor mai bun. Printre acestea se numără consolidarea programului “Nestlé for Healthier Kids”, extinderea inițiativei “Nestlé needs YOUth” și dezvoltarea activităților de management sustenabil al performanței de mediu.

Nestlé for Healthier Kids
Programul „Nestlé for Healthier Kids” a fost creat pentru a uni toate eforturile Nestlé care susțin părinții și tutorii să crească copii mai sănătoși, de la activități de cercetare și formulare a produselor până la servicii de educație și nutriție inovatoare pentru un stil de viață sănătos. în România, aceste eforturi se regăsesc sub umbrela programului „Și eu trăiesc sănătos - SETS”, inițiat de Fundația Prais.

Nestlé Needs YOUth
Ambiția Nestlé în ceea ce privește inițiativa globală de tineret „Nestlé needs YOUth” este să ajute 10 milioane de tineri din întreaga lume să aibă acces la oportunități de carieră până în anul 2030. Această inițiativă globală combină și coordonează toate activitățile care susțin tinerii din întreaga lume, inclusiv eforturile Alliance for YOUth.

Nestlé for a Waste Free World
Nestlé dorește ca produsele sale să nu fie doar mai gustoase și mai sănătoase, ci și mai bune pentru mediu. Ambiția Nestlé pentru anul 2030 este impact zero asupra mediului, apa fiind una dintre ariile prioritare.

Nestle Începe Sănătos. Crește Sănătos
Campania Nestle Începe Sănătos. Crește Sănătos 2015-2016 este o continuare a celei demarate de Nestle în 2010, cand s-a desfășurat și un studiu cu privire la alimentația sugarilor și a copiilor mici din România. Studiul a fost realizat pe un eșantion reprezentativ la nivel național, format din 615 mămici cu copii până în 3 ani, care nu mai sunt alăptați exclusiv la sân. Rezultatele studiului au scos la iveală gradul scăzut de informare a părinților cu privire la importanța unei nutriții corecte, care să pornească odată cu sarcina mamei și să cuprindă cel puțin primele 1000 de zile, și nevoia constantă a unui program de educare în această direcție. Campania este susținută de o platformă dedicată: www.nestlebaby.ro/primele-1000-de-zile, un hub de informare pentru părinți, cu articole educaționale, interviuri și opinii ale medicilor cu privire la 1000 de zile. Tot în cadrul campaniei, a fost lansată și aplicația de monitorizare a creșterii copilului, disponibilă pe Android și IOS.

Indexul de Parenting
Indexul de Parenting (The Parenting Index) oferă un nou cadru pentru înțelegerea experienței din prezent a părinților din întreaga lume. Lansarea și publicarea acestuia în 2021 a avut loc la inițiativa Nestlé, ca parte a angajamentului continuu al companiei de a sprijini familiile în primele 1.000 de zile de viață ale copiilor. Indexul de Parenting (The Parenting Index) se bazează pe datele din raportul The Parenting Index Survey realizat de Kantar în perioada 14 ianuarie - 27 februarie 2020. Un eșantion reprezentativ la nivel național de mame și tați cu copii de 0-12 luni a fost studiat în 16 țări. În prima etapă a studiului au fost realizate 8.045 de interviuri (500 pe țară în 16 țări). În cea de-a doua etapă au fost realizate 900 de interviuri (300 în China, Spania și SUA) pentru a evalua indicațiile timpurii ale impactului pandemiei globale Covid-19 asupra Indexului.

 


Strada Gara Herastrau nr 4, cladirea B, etaj 8, Sector 2 020334, Bucharest, Romania

Sanofi Pasteur

Viziteaza site  


Magna Pharm Marketing & Sales

MagnaPharm, este o companie de Marketing & Sales fondată în 1994 in Romania și care până în 2019 a activat sub un alt nume – A&D Pharma Marketing & Sales, ca parte a grupului A&D Pharma.

MagnaPharm are parteneri reputabili care activează în industria farmaceutică, parteneri care decid să își externalizeze parțial sau total activitățiile din țările în care activează. Portofoliul MagnaPharm de produse include medicamente eliberate cu prescripție medicală, medicamente biologice, orfane, inovative sau generice, medicamente de tipul substanțelor de contrast, medicamente eliberate fara prescriptive medicala, dispozitive medicale, suplimente alimentare și alimente cu destinație medicală specială, produse dermato-cosmetice.

Cu o echipă de 250+ angajați succesul MagnaPharm se bazează pe cele mai riguroase standarde de etică din industrie și din afaceri, pe competența și profesionalismul tuturor membrilor echipei, pe cunoașterea și înțelegerea pieței farmaceutice din România, precum și pe parteneriatele dezvoltate de-a lungul timpului. MagnaPharm – One Team. One Solution.

Viziteaza site  


Terapia

Terapia - o companie SUN PHARMA

Cu accentul pus pe inovarea continuă, cu un portofoliu de neegalat, atât din punct de vedere al tehnologiilor de fabricație precum și al calității produselor, cu performanțe dovedite în timp, la 100 de ani de activitate, Terapia - o companie SUN PHARMA se regăsește pe poziția de lider în segmentul de produse OTC , fiind totodată și una dintre cele mai longevive și inovatoare mărci din industria farmaceutică locală.

Și în următorii 100 de ani, Terapia va continua sa aducă știința, tehnologia și inovația aproape de oameni, pentru o viață mai bună!

 


Reckitt

Reckitt este o comunitate în creștere, cu peste 40.000 de antreprenori răspândiți în întreaga lume, talentați și uniți în dezvoltarea continuă a unei lumi mai curate și mai sănătoase. Lucrând împreună, inspirați fiind de abilitățile fiecăruia, am pus oamenii în centrul activității noastre. Prin cercetare și dezvoltare, știință și parteneriat, realizăm produse în care oamenii au încredere de generații întregi.

Concentrarea noastră asupra ultimelor noutăți din domeniul științei și simțul nostru puternic al responsabilității sociale sunt în continuă dezvoltare încă din anul 1819. Împreună, ne-au permis să ajutăm oamenii să ducă vieți mai sănătoase și să aibă case mai fericite de peste 200 de ani.

Unele dintre cele mai cunoscute branduri ale noastre sunt Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Dettol sau Durex.

Viziteaza site  


USP Romania

USP, sub deviza „Health reinvented”, este o companie farmaceutică activă în piața de medicamente fără prescripție medicală, suplimente alimentare și dispozitive medicale. Fondată în SUA în 1992, compania îşi desfăşoară activitatea principală în Europa Centrală și de Est, fiind liderul pieței de Consumer Healthcare din Polonia.

USP România aduce în acest an pe piața locală branduri aflate în topul recomandărilor din regiune şi apreciate de consumatorii și profesioniștii din domeniul sănătății: Estabiom®, Iskial®, Pelavo®, Herbitussin®, Stoperol®, urmărind să îşi extindă constant portofoliul. Misiunea USP este să protejeze sănătatea oamenilor, oferindu-le produse de calitate, cu eficiență dovedită, adaptate nevoilor individuale specifice.

 


Laboratoires Théa Pharma

Dedicată 100% oftalmologiei, Théa oferă o gamă variată de tratamente fără conservanți, special concepute pentru a respecta integritatea ochilor.

Povestea companiei Théa este strâns legată de cea a familiei Chibret, care și-a pus amprenta asupra oftalmologiei franceze ajutând la descoperirea de noi produse cu scopul de a satisface nevoile tuturor oftalmologilor, acoperind toate clasele terapeutice de la alergie la glaucom, antibioterapie, antiinflamatoare, sindrom de ochi uscat, nutritie si igiena palpebrala.

Spiritul de familie este sursa dinamismului și succesului Thea:

  • Flexibilitate, receptivitate, adaptabilitate. Théa salută inițiativele de cercetare și inovare
  • Independență. Théa preferă să se concentreze pe strategii pe termen lung și nu pe rezultatele trimestrului următor.
  • Factorul uman. Performanța Théa se bazează pe un contract social care garantează stabilitatea și calitatea vieții la locul de muncă pentru întregul nostru personal.

Viziteaza site  


Hipp

HiPP este unul dintre liderii în producerea hranei pentru copii din Europa. Filozofia companiei este: Producţia de hrană sănătoasă la cele mai înalte standarde de calitate. În armonie cu natura.

Pentru hrana sugarilor şi a copiilor mici este nevoie de selectia celor mai bune ingrediente de calitate ecologică , întrucât aceştia sunt foarte sensibili şi au nevoie de hrană sănătoasă care are gust bun și nu conține niciun ingredient nedorit.

HiPP are peste 60 de ani de experienţă în agricultura ecologică si produce hrana ecologica pentru copii din traditie, fiind in prezent cel mai mare procesator de hrană ecologică din întreaga lume.

Viziteaza site  


Secom

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa,care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.Suntem specializati in importul,promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate(suplimente alimentare, ceaiuri)si frumusete,precum si in servicii de consultanta naturopata.

Produse si Suplimente Naturale - Sanatate si Ingrijire | Secom.ro

Viziteaza site  


Innergy

Compania Innergy activează în Romania de peste 10 ani, promovând soluții terapeutice (cu suport științific substanțial) pentru modularea eficientă a microbiotei intestinale și nu numai. Produsele din portofoliul companiei se adresează îmbunătăţirii calităţii vieţii pacienţilor cu dezechilibre gastro-intestinale și imunologice datorate unui stil de viaţă modern (stres, alimentaţie tip fast-food, medicaţie excesivă, factori de mediu, etc).

Viziteaza site  


Daniel Popescu
Daniel.popescu@ipsen.com
str.Grigore Alexandrescu 59, sector 1 Bucuresti

Ipsen Pharma Romania

Ipsen is a global biopharmaceutical group dedicated to improving lives through innovative medicines in Oncology, Neuroscience and Rare Diseases. We also have a well-established and successful Consumer Healthcare business. We are committed to discovering new solutions for targeting debilitating diseases and improving the quality of life for patients.

 


AstraZeneca

AstraZeneca este o companie farmaceutică globală, ale cărei medicamente inovative sunt utilizate de milioane de pacienți din întreaga lume. Cu o experiență de peste 50 de ani în asigurarea soluțiilor terapeutice pentru pacienții cu boli respiratorii, ambiția AstraZeneca este de a îmbunătăți îngrijirea acestora și de a contribui esențial la creșterea continuă a calității vieții pacienților.

 


GNC Live Well

GNC LIVE WELL - Expertiză.Calitate.Inovație din 1935

Misiunea și Expertiza GNC LIVE WELL

Din 1935, GNC stabileste cele mai inalte standarde in industria suplimentelor nutritive, prin inovatie, veridicitate si calitatea produselor, prin excelenta si autenticitate in etichetare, siguranta ingredientelor si eficienta produselor.

Toate acestea avand ca scop principal obtinerea celor mai bune rezultate dar si mentinerea pozitiei in topul tehnologiei de ultima ora din domeniul stiintei nutritionale.

Vă invităm să descoperiți peste 1.000 de produse GNC care fac parte din portofoliul nostru. Ne puteți vizita atât pe site-ul nostru : www.gnc.com.ro, cât și în farmacii sau în magazinele GNC din București și din țară.

Viziteaza site  


Berlin Chemie Menarini

BERLIN-CHEMIE este un producător de medicamente inovator care operează la nivel internaţional, având o tradiţie bogată. Din 1992, BERLIN-CHEMIE face parte din Grupul MENARINI care activează la nivel global, fiind lider pe piaţa farmaceutică italiană de zeci de ani. Compania, care a fost fondată la Napoli în 1886 şi are sediul central în Florenţa, s-a transformat de-a lungul generaţiilor într-o companie farmaceutică ce operează la nivel global, rămânând totuşi o afacere de familie. În cadrul Grupului MENARINI, BERLIN-CHEMIE este responsabilă pentru activitatea farmaceutică din Germania, Europa de Est şi regiunea CSI. În plus, în Berlin se află unul dintre sediile centrale de cercetare ale Grupului.

Viziteaza site  


Dr. Phyto Romania

Păstrând standardele înalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilăria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate și nutraceutice, create și dezvoltate prin tehnologii de ultimă generație.

Soluțiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep reprezintă o alternativă de primă intenție, blândă și delicată, dar eficientă, în abordarea tulburărilor funcționale și a patologiei sugarilor și copiilor.

Gama de produse Phytodep are în spate peste 30 de ani de cercetare, care au adus o serie de inovații privind ingredientele active și ambalajele inovatoare.

Folosind echipamente de ultimă generație și combinând expertiza unor oameni de știință dedicați, anual se dezvoltă peste 200 de proiecte pentru formule noi adaptate nevoilor piețelor farmaceutice din peste 35 de țări. Astfel, gama de produse Phytodep conține fitoextracte de calitate, standardizate, provenind din culturi de plante controlate. Colaborarea cu renumiți oameni de știință și medici în realizarea studiilor clinice susțin atât siguranța, cât și eficiența produselor.

Pasiunea și determinarea echipei de profesioniști cu experiență solidă în piața farmaceutică, sustine implicarea companiei Dr. Phyto Romania în domeniul fitoterapiei moderne, ca ramură a medicinei alopate.

Viziteaza site  


Alliance Healthcare - Thea Pharma

Thea Pharma, o vocație de familie

Destinul este o cale aleatoare căreia noi îi stabilim cursul. Nimic nu arăta că familia Chibret ar putea ajunge un actor principal în domeniul oftalmologiei din industria farmaceutică europeană.

Povestea familiei Chibret în oftalmologie a început cu Paul Chibret, care a devenit inițiatorul unei ere industriale ce continuă până în prezent. Cinci generații ale familiei Chibret, personalități puternice pline de idei și de energie, împărtășesc aceeași dorință de a face afaceri și aceeași pasiune pentru cercetare și oftalmologie.

Viziteaza site  


Alliance Healthcare - Tonimer

Lider in cercetare si dezvoltare de cosmetice, produse farmaceutice si produse pentru ingrijire corporală

Experiență, istorie, siguranță sau pur și simplu excelență

Cu peste 80 de ani dedicaţi pentru cercetare, astazi, Instituto Ganassini , este o companie solida la nivel mondial.

În centrul nostru de cercetare, fiecare proiect nou este rezultatul deciziilor unei echipe de elită, în care familia noastră este implicata de patru generații.

Utilizarea tehnologiei de ultima generaţie este un factor foarte important pentru noi, pentru a atinge perfecțiunea atât la nivel tehnic, cât și estetic.

Rezultatul este un produs al unui echilibru perfect: experiență, tehnologie înaltă, siguranță sau pur și simplu excelență. Această combinație specială, capabilă să certifice calitatea produsului, este faima și respectul nostru faţă de clienţii nostri.

Marcile Institutului Ganassini sunt identitatea sa, motivul existenței sale. Este dotat cu un portofoliu bogat de mărci internaționale, care include produse farmaceutice si game de cosmetice dermatologice, angajate să răspundă diferitelor nevoi ale consumatorilor săi: Tonimer lab, Rilastil, Bioclin, Sensilis, Alkagin, Vidermina, Vitamindermina, Otomer, Neoviderm.

Analiză, experiență farmaceutică și siguranță științifică: acestea sunt bazele care susțin succesul Instituto Ganassini.

 


Alliance Healthcare - Topfer

 


Takeda

Takeda este o companie centrată pe pacient, orientată spre inovare, care se întemeiează pe o istorie de 235 de ani, aspiră să îmbunătățească starea de sănătate și să contribuie la un viitor mai bun pentru oamenii din întreaga lume.

Viziteaza site  


Prisum

De peste 26 de ani compania Prisum sprijină sănătatea românilor în calitate de importator și distribuitor al produselor Himalaya.

Produsele Himalaya (Liv.52, Cystone, Koflet, Septilin, Bonnisan, Mentat) au trecut cu brio proba timpului, compania având o tradiție de peste 90 de ani în domeniul fitoterapiei. Toate produsele din portofoliul Himalaya au la bază studii clinice și de laborator si sunt standardizate, garantând astfel eficacitate și siguranță.

Începând cu anul 2018 Prisum a adaugat în portofoliu și produsele companiei Vitabiotics, companie lider în Marea Britanie pe piața de suplimente pe bază de vitamine și minerale. Produsele sale (Osteocare, Feroglobin, Wellbaby, Wellkid) sunt foarte apreciate și recomandate de medici.

Viziteaza site  


Merck

Noi suntem Merck. O companie de știință și tehnologie condusă de pasiunea pentru cercetare. Țelul nostru este de a face o diferență în viața a milioane de oameni din lume, oferindu-le accesul la medicamente, cum ar fi cele pentru tratamentul cancerului și infertilității.

În aria noastră de Life Science, colaborăm cu comunitatea științifică globală pentru a rezolva cele mai stringente probleme ale industriei, oferind cercetătorilor materiale de laborator, tehnologii și servicii pentru ca cercetarea și producția biotehnologică să devină mai simplă, mai rapidă și mai sigură.

Abordarea noastră în privința responsabilității corporației este simplă: privim, ascultăm și facem lucrurile mai bine.

 


Synevo România

Synevo este cel mai important furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România și are în portofoliu peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, acoperind toate ariile terapeutice. La finalul anului 2020, Synevo România administra o rețea națională de 19 laboratoare și 126 de centre de recoltare și a efectuat pe parcursul anului peste 13 milioane de teste.

Synevo România este parte a Medicover AB, o companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, cu sediul central în Suedia, listată la Bursa NASDAQ Stockholm. Fondată în 1995, ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare de servicii medicale de calitate superioară din Polonia, Medicover s-a extins ulterior pe noi piețe, răspunzând unor nevoi similare. În prezent, cele mai mari operațiuni Medicover sunt în Polonia, Germania, România, Ucraina și India. Medicover oferă o gamă largă de servicii medicale prin intermediul unei rețele extinse de clinici, spitale, facilități unităti de îngrijire specializată, laboratoare și centre de recoltare, prin cele două divizii – Divizia de Servicii Medicale și Divizia de Servicii de Diagnostic.

Divizia de Servicii de Diagnostic oferă o gamă largă de servicii de laborator, incluzând analize uzuale și avansate pentru fiecare domeniu al patologiei clinice, de la teste de prevenție, până la teste pentru monitorizarea diferitelor tratamentelor. La nivel internațional activitatea este derulată prin intermediul unei rețele formate din 93 de laboratoare, 733 de centre de recoltare și 26 de clinici, active în zece țări. Principalele piețe sunt Germania, România, Ucraina și Polonia.

Divizia de Servicii Medicale oferă îngrijire medicală de cea mai bună calitate, pe baza unui model integrat de tratament, având un portofoliu variat de specialități medicale, unde atenția este concentrată pe sănătate și starea de bine a pacienților. La nivel internațional, serviciile sunt oferite în cadrul a 117 clinici, 25 de spitale, 52 cabinete stomatologice, 20 de clinici de fertilitate și 25 de centre de fitness. Principalele piețe sunt Polonia, India și România.

Viziteaza site  


Boiron

BOIRON este un laborator farmaceutic familial şi independent. Suntem specializaţi în fabricarea medicamentelor homeopatice de înaltă calitate de mai bine de un secol. Prezenţi în 59 de ţări, cu 3700 de colaboratori, dezvoltăm cu rigoare şi pasiune proiectul nostru pentru sănătate.

BOIRON este prezent în România din anul 2000, fiind în slujba calităţii şi a rigurozităţii medicamentului homeopatic. Echipa noastră este formată din 40 de angajaţi şi continuă să se dezvolte cu determinare şi entuziasm.

 


Partener media - Jurnalul de sănătate

Viziteaza site  


Partener media - Medical Market

Viziteaza site  

Contact information

Privacy Policy

Logos Consult SRL

CIF: RO16787440
+4 (072)251-0567
Mihaela Agaficioaie
info@congrespediatrie2021.ro