Al XV-lea
CONGRES NAȚIONAL DE PEDIATRIE
Eveniment ONSITE & ONLINE
Craiova, 15 – 18 septembrie 2021

Informații generale

Perioada de desfășurare a Congresului
Miercuri, 15 septembrie 2021 – Sâmbătă, 18 septembrie 2021

Locaţia Congresului
Teatrul Național “Marin Sorescu”
Adresa: Strada Alexandru Ioan Cuza, nr.11, 200585 Craiova

Tema principală a Congresului

„COPILUL SĂNĂTOS ȘI BOLNAV”

Secretariatul în timpul Congresului

Pe perioda desfăşurării Congresului, Secretariatul Organizatoric, va fi amplasat la parterul Teatrului National

Program secretariat

 • miercuri 15 septembrie 2021: 09:00 – 19:20
 • joi 16 septembrie 2021: 08:00 - 19:45
 • vineri 17 septembrie 2021: 08:00 - 19:00
 • sâmbătă 18 septembrie 2021: 08:30 - 14:30

Accesul onsite

Conform reglementărilor în vigoare pentru participare fizică la evenimente, dar mai ales pentru siguranța participanților la Congresul Național de Pediatrie, ACCESUL în spațiile de congres se face exclusiv în baza unui certificat doveditor pentru:

 • VACCINARE anti COVID-19 (schema vaccinala completa),
 • TEST (PCR sau antigen rapid) sau
 • CERTIFICAT cu ANTICORPI (ca urmare a trecerii prin boala)

Ecusonul

Purtarea ecusonului este obligatorie pe tot parcursul Congresului pentru a permite accesul înTeatru National: in sălile de lucrări, în zona expoziţională precum şi la Ceremonia de deschidere şi Recepţia de bun venit.

Limba oficială

Limba oficiala este limba romana.

Programul ştiinţific

Programul în săli va fi respectat cu stricteţe. Rugăm vorbitorii să se limiteze strict la timpul alocat.

Creditare EMC

Participanţii la cel de-al XV-lea Congres Național de Pediatrie, vor primi un certificat de participare aprobat de colegiul medicilor și credite EMC.

Colegiul Medicilor din România a creditat al XV-lea Congres Național de Pediatrie cu 23 de credite EMC. Conform Deciziei 12/2018 a CMR, intrată în vigoare în 21 august 2018, primesc certificat de participare la congres și puncte EMC (educație medicală continuă) numai medicii primari, specialiști și rezidenti care dețin numar CUIM (cod unic de identificare al medicului) adică, sunt membri ai CMR (Colegiul Medicilor din România). Tabelul cu participanții care se trimite la CMR (Colegiul Medicilor din România) pentru validarea punctelor pentru fiecare participant. Acesta conține urmatoarele date: nume, prenume, specialitatea, gradul profesional, localitate si codul unic de identificare a medicului (CUIM).

Înregistrarea participanților

Pentru participarea la eveniment este necesară validarea inregistrarii dumneavoastră la secretariatul congresului la inceperea evenimentului. Vă rugăm să oferiți datele care vă sunt solicitate la secretariat pentru completarea informatiilor necesare creditarii.

Eliberarea certificatelor de participare

Certificatele de participare se eliberează după data de 15 octombrie 2021, doar ONLINE. Participanții își pot descărca certificatele de participare începând cu data de 15 octombrie 2021, accesand contul de eveniment.

Certificatele de participare NU SE VOR ELIBERA celor care au achitat taxa de participare dar nu au participat la congress onsite sau online.
Taxa achitata nu va fi rambursată.

Certificatele cu credite EMC se seliberează online, în intervalul 1 octombrie - 30 decembrie 2021. Certificatul se descarcă accesând contul dvs de utilizator - utilizați adresa de email și parola primită la înregistrare pentru logare.

Sălile de congres

Sălile de conferinţă sunt dotate cu ecran, videoproiector, computer pentru prezentări şi instalaţie de sonorizare.
Asistenţa şi suportul tehnic vor fi asigurate de către tehnicienii aflaţi în fiecare sală.

Prezentarile congresului

IMPORTANT! Va rugam sa respectati timpul acordat prezentarii.

Servicii catering

Organizatorii asigura mesele de pranz precum si pauzele de cafea. Pranzul va fi distribuit la etajul 1, pe baza tichetului primit la inregistrarea la Secretariatul congresului.

Expoziţia standuri

Expoziţia medicala se gasezte la parterul si etajul 1 al Teatrului National si poate fi vizitată în acelaşi interval orar cu programul Congresului.

Telefoane mobile

Telefoanele mobile vor fi ţinute închise în sălile de conferinte şi în Sala Posterelor.

Conform reglementărilor în vigoare pentru participare fizică la evenimente, dar mai ales pentru siguranța participanților la Congresul Național de Pediatrie, ACCESUL în spațiile de congres se face exclusiv în baza unui certificat doveditor pentru:

 • VACCINARE anti COVID-19 (schema vaccinala completa),
 • TEST (PCR sau antigen rapid) sau
 • CERTIFICAT cu ANTICORPI (ca urmare a trecerii prin boala).

Pentru aceasta, va rugam sa aveti la dumneavostra, documentele doveditoare pentru una din variantele enumerate.
Purtarea mastii este obligatorie in incinta spatiilor de congres.

SIGURANTA SANATATII DUMNEAVOASTRA este foarte importanta pentru noi, va multumim anticipat pentru cooperare!

Nota: Functie de prevederile legale aplicabile la momentul evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica modul de desfasurare al evenimentului, in oricare dintre aspectele sale.

Întrebări / discuţii în timpul sesiunilor

În cadrul fiecărei sesiuni moderatorii vor selecta și răspunde întrebărilor dvs adresate direct din sală, sau pe chat-ul evenimentului.

Secțiuni

 • Alergologie, Imunologie
 • Medicină Respiratorie
 • Boli Infecțioase
 • Cardiologie pediatrică
 • Cercetare în pediatrie
 • Dermatologie pediatrică
 • Endocrinologie
 • Gastroenterologie-Nutriție
 • Genetică
 • Hemato – Oncologie
 • Nefrologie
 • Neurologie și Psihiatrie
 • Reumatologie
 • Urgențe pediatrice majore
 • Chirurgie pediatrică
 • Neonatologie
 • Vaccinuri
 • Varia

RESPONSABILITATE ȘI ASIGURARE

Organizatorii conferinței îşi declină responsabilitatea pentru daune / pierderi / accidente de orice fel / îmbolnăviri, etc care pot surveni în timpul desfășurării evenimentului ONSITE, pentru participanţi, expozanți sau persoanele care îi însoţesc. Fiecare participant este responsabil de propria persoană, de bunurile personale şi de eventualele daune pe care le produce.

Organizatorii vor respecta cu strictețe și vor lua toate măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID 19 în conformitate cu regulile și normele impuse de autoritați, în vigoare la momentul desfășurării Congresului însă, nu pot fi făcuți responsabili pentru eventuale îmbolnăviri, decizia de participare și auto-protejarea aparținând fiecarui individ în parte.

Organizatorii nu acceptă nici o responsabilitate în cazul în care evenimentul ONSITE trebuie anulat. Congresul va fi susținut exclusiv ONLINE, dacă restricțiile impuse de autorități nu vor permite organizarea de întâlniri face-to-face pentru perioada programată a evenimentului.

În acest caz, Organizatorii își rezervă dreptul de a muta ONLINE fără notificare prealabilă, oricare dintre aranjamente, programe sau planuri care se referă direct sau indirect la eveniment sau expoziție, din orice motiv în afara controlului rezonabil al acestuia.

Organizatorii nu sunt responsabili pentru nici o pierdere sau inconvenient cauzat ca urmare a unor astfel de modificări și nu acoperă eventualele pierderi (anularea / reprogramarea zborurilor, cazări sau orice alte pierderi), clauzele de anulări in asttfel de situații fiind cele impuse de furnizorii respectivelor servicii.

Participanților și expozanților li se recomandă să ia în considerare achiziționarea propriei asigurări de călătorie pentru a se proteja de astfel de pierderi neprevăzute.

Contact information

Privacy Policy

Logos Consult SRL

CIF: RO16787440
+4 (072)251-0567
Mihaela Agaficioaie
info@congrespediatrie2021.ro